Auto Batterijen / Accu's

Kleine kinderen:

Kleine kinderen zijn nieuwsgierig en spelen met alles wat ze tegenkomen. Als een kind een knoopcel inslikt, kan deze in de slokdarm een felle reactie veroorzaken die het weefsel eromheen kan beschadigen. Als het niet snel genoeg wordt ontdekt, kan er een inwendige bloedingen optreden waarvan de gevolgen zeer ernstig kunnen zijn. De eerste symptomen lijken op andere kinderziekten zoals hoesten en kwijlen. Bij twijfel direct een arts raadplegen! Ook verstikkingsgevaar ligt op de loer. In deze blog lees je er alles over…

Batterij van de auto

Is de batterij van je auto leeg en kun je je auto niet meer starten of op afstand openen en weer sluiten.  Geen nood, je kunt de batterij van je auto eenvoudig zelf vervangen. Het is niet nodig om daar een specialist voor in te schakelen, in plaats daarvan kun je eenvoudig online een nieuwe batterij bestellen en deze zelf vervangen. Vaak wordt er een zogenaamde start batterij of AGM acuu gebruikt. Deze herken je uiteraard aan de vorm en de codes.

Onderhoud van auto accu
Heb je een zogenaamde natte batterijen in de auto dan herken je die aan een aantal draaidoppen aan de bovenkant en kan je kijken of er nog genoeg accuzuur in de accu zit, zie je de platen dan moet je gedistileerd water toevoegen tot ze weer onder water staan en kan je weer er een tijdje tegen.
Er zijn ook natte batterijen die onderhoudsvrij zijn en hebben geen vuldoppen aan de bovenzijde, dus hoef je geen water bij te vullen.
Een AGM accu daarin tegen heeft geen accuzuur maar inwendig een zurige gell, ze zijn ook onderhoudsvrij, deze accu's worden gebruikt in auto's met een start/stop functie.

Voor aankoop van auto batterijen / accu's kun ke hier op de site terecht